Total de visualitzacions de pàgina:

PRESENTACIÓ

Som Antoni i Carlos, alumnes de l’assignatura “Iniciació a l'educació literària i lingüística" de la Capacitació de Valencià a la Universitat Catòlica de València. Anem a enfocar el nostre blog com una ferramenta d'ajuda destinada a alumnes de parla anglesa de l'ESO i el Batxillerat que cursen l'assignatura de Valencià.


dimarts, 13 de desembre del 2011

Benvinguda

   Hola a tots, som Carlos i Antoni. Benvinguts al blog d'Expressió oral: valencià per a anglesos. 
   Com heu pogut llegir a la presentació, aquest blog va dirigit a tots els alumnes de parla anglesa matriculats a l'assignatura de valencià. La nostra intenció és ajudar-vos a millorar el vostre valencià i la millor forma és parlant la llengua.
   En este blog anirem penjant recursos que s'han donat a classe, enllaços a webs en valencià on podreu trobar informació o eines interessants com traductors o correctors de texts, i activitats que preparareu fora de classe i les realitzarem els divendres de 15:00 a 16:00 a la vostra aula.
   Esperem que vos resulte gratificant i útil per al vostre aprenentatge. Un salut a tots i totes. 
Lloc de realització: a qualsevol aula del IES on estiga matriculat l'alumne que nomene el professor durant la setmana.

Destinatari: alumnes de parla anglesa de l'ESO i el Batxillerat que cursen l'assignatura de Valencià.

Temporalització: cada divendres de 15:00 a 16:00 hores, fins el 30 d'abril de 2012.
Objectius:
  • Millorar la fluïdesa en l'expressió oral del valencià.
  • Reforçar els coneixements de gramàtica, lèxic i sintaxi del valencià, prèviament treballats a classe.
  • Motivar als alumnes per a l'ús del valencià.
  • Donar a conèixer els costums i tradicions de la cultura valenciana.

Metodologia: es basa en el constructivisme, ja que l'alumne partirà dels seus coneixements prèviament adquirits o treballats per reforçar-los i aprofundir en ells gràcies als recursos i a la informació que anirem penjant al blog.
   Partint del caràcter més lúdic i motivant d'aquest, es plantejaran activitats i situacions a classe per a aplicar aquestos aprenentatges d'una forma més significativa.
   L'accessibilitat al blog permet que els alumnes preparen prèviament els exercicis per treballar-los posteriorment a classe.
   Les tutories es realitzaràn per vía e-mail a la direcció de correu carlos.antoni.ucv@gmail.com o deixant un comentari a la publicació del blog. Cal exposar el nom de l'alumne, el curs de valencià on està matriculat i el motiu de la tutoria.
   L'avaluació: no es basa en exàmens ni notes sinó en el treball que es realitza a casa i a classe, sessió a sessió. Important dur a classe les activitats preparades que es demana a la web.

Bibliografia: quasi tota la informació i imatges s'ha extret per la recerca de conceptes pel buscador Google (www.google.es) i la enciclopèdia Wikipedia (http://ca.wikipedia.org/wiki/).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada