Total de visualitzacions de pàgina:

PRESENTACIÓ

Som Antoni i Carlos, alumnes de l’assignatura “Iniciació a l'educació literària i lingüística" de la Capacitació de Valencià a la Universitat Catòlica de València. Anem a enfocar el nostre blog com una ferramenta d'ajuda destinada a alumnes de parla anglesa de l'ESO i el Batxillerat que cursen l'assignatura de Valencià.


dilluns, 26 de desembre del 2011

Activitat 5: Acudits

   Un acudit és una petita narració o una sèrie curta de paraules, fruit de la imaginació, que pot ser parlada o escrita, i que té la intenció de fer riure l'oient o el lector. Normalment persegueix una finalitat humorística, tanmateix hi ha acudits amb connotacions polítiques, rivalitats esportives, etc. 
   En canvi, una broma, consisteix a crear una situació còmica a partir d'una persona, una situació o un esdeveniment reals, mentre que un gag difereix de l'acudit en el fet que l'humor no és verbal, sinó visual (per exemple llançar un pastís de nata a la cara d'algú).
Eugenio, humorista català (1941-2001)
   L'humor és molt important per a tindre un bon estat d'ànim i donar-nos un moment d'alegria i descans davant problemes de la vida quotidiana. Imprescindible per a gaudir d'una bona salut. Vos deixem uns enllaços d'acudits en valencià:

Exercici: conta el 10 de febrer de 2012 a classe un acudit en valencià amb ambientació i escenificació i intenta fer riure a la resta dels companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada